Wat kan ik doen met een opleiding tot Verzorgende en Verzorgende IG (interne gezondheidszorg) en welke opleidingsmogelijkheden zijn er?

 

 

Ben je geïnteresseerd in een baan in de zorg dan is misschien de opleiding Verzorgende IG iets voor jou. Hieronder kunt u alle informatie vinden over deze opleiding.

Met je diploma van de opleiding Verzorgende IG verleen je zorg en ondersteuning aan zorgvragers en begeleidt hen bij het huishouden, wonen en welzijn.

Na je opleiding kun je veel kanten uit. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg of de kraamzorg. Je kan met een groot aantal verschillende soorten cliënten in contact komen. Bijvoorbeeld met mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, ouderen, chronisch zieken, pasgeboren kinderen en zwangere vrouwen.

Wanneer, waar en bij welk opleidingsinstituut kan ik de opleiding tot Verzorgende IG volgen?

Hieronder vind U op een overzichtelijke wijze informatie over de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Zowel van ROC’s als private onderwijsinstellingen kunt U informatie over Verzorgende en Verzorgende IG vinden.
Onderaan vind U een complete lijst van alle ROC’s waar je de opleiding Verzorgende IG kunt volgen.

De private onderwijsinstellingen hebben vaak mogelijkheden om opleidingen verkort en/of in deeltijd te volgen, terwijl de ROC’s vooral gericht zijn op voltijd opleidingen.
Indien U nog meer informatie wenst over de opleiding tot Verzorgende of Verzorgende IG is er in de meeste gevallen ook een mogelijkheid om gratis een brochure te downloaden.

 

Filter

MBO Klassikale verkorte opleiding Verzorgende IG eventueel in combinatie met MMZ Rorange opleidingen i.s.m. ROC’s

Informatie over de opleiding en extra begeleiding Contact opnemen   De opleiding In samenwerking met een groot aantal onderwijsorganisaties...

Lees Meer

ROC ’s met opleiding Verzorgende IG

ROC opleidingen Verzorgende IG www.albeda.nl Albeda College in diverse plaatsen in Zuid-Holland. Verzorgende-IG: BOL, BBL (verkort)....

Lees Meer